Bli en Habster och var med och dela din grillmagi med OSS

Vi tycker det vore både kul och spännande om du vill bli en del av vår gemenskap. Registrera dig nu och få 20 procent på tillbehör vid nästa köp i vår webbutik. När du fyllt i formulären kommer du få ett mejl med din rabattkod, den är personlig och kan användas vid ett köptillfälle. Sedan kommer du få ta del av olika nyheter och erbjudanden.

Alla är välkomna, du behöver bara ha en av våra Habanerogrillar. Våra krav är anspråks­lösa, du delar poster på våra sociala medier (film, foto eller text) när du grillar och känner dig extra nöjd. Vi ställer inga krav på hur ofta eller under vilka årstider.

Tycker du om att grilla året runt är det både spännande och inspirerande om du vill dela med dig av dina magiska stunder.

Tillsammans sprider vi magin kring Habanero och kolgrillskulturen vidare. Välkommen till oss på Habanero och i vår gemenskap!

Pär Burefjord, VD och Habster

Varmt välkommen att bli en Habster

Va kul att du vill vara en del av vår gemenskap och dela din grillmagi genom att bli en Habster.

Vi ser fram emot att få njuta av grillmagi tillsammans med dig.

Följ våra konton på Facebook och Instagram samt checka in på HabaneroBBQ när du grillar. Använd hashtaggen #habanerohabster och #habanerobbq, i samband med dina digitala poster.

Svara på dessa frågor så får du senare ett certifikat som intygar att du är en viktig del av vår gemenskap.